Anmeldelser - Musch, Hans (Danish Yearbook of Musicology, 1976)
Review of: The Clausholm Music Fragments (Musikhåndskrifterne fra Clausholm). Reconstructed and edited by Henrik Glahn and Søren Sørensen. Wilhelm Hansen Musik-Forlag, København, 1974.