Anmeldelser - Bro Rasmussen, Henning (Danish Yearbook of Musicology, 1976)
Review of: Bengt Johnsson: Den danske skolemusiks historie indtil 1739 (= Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning nr. 284). G.E.C. Gadsf orlag, København, 1973.