Erfaringer med e-porteføljer og personlige læringsmiljøer - Ryberg, Thomas; Wentzer, Helle (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2011)
Siden 2007 har undervisere og studerende på Humanistisk Informatiks første semester løbende eksperimenteret med implementering af digitale porteføljer, og hvad der kan betegnes som personlige læringsmiljøer. I denne artikel fremhæver vi de pædagogiske motiver for eksperimenterne samt analyserer og diskuterer de erfaringer, som især den seneste intervention har tilvejebragt omkring pædagogiske, organisatoriske og systemmæssige udfordringer og problematikker.