Potentialer ved online, synkron undervisning: - med undervisernes egne ord - Gøtz, Pernille (The Danish Journal of Higher Education, 2021)
Bidrag til DUT Tidskapsel I anledning af DUTs særlige corona nummer, er denne artikel et vidnesbyrd om, hvad KU-undervisere umiddelbart opfattede som potentialer ved online synkron undervisning via Zoom i efteråret 2020 - med deres egne ord.