Erfaringer med vejledning i studenterprojekter med eksterne samarbejdspartnere - Wilhjelm, Jens E. (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2007)
Inddragelse af eksterne partnere i studenterprojekter er ofte værdifuldt for både den studerende, vejlederen og ikke mindst den eksterne part (firma, hospital, etc.). Fordele og ulemper ved sådanne projekter behandles, og der gives en oversigt over nogle af de forhold, man som vejleder skal være opmærksom på.