Undervisningsevaluering og udvikling af underviserkompetencer - von Müllen, Rikke (The Danish Journal of Higher Education, 2006)
Konklusionen på denne artikel er, at kriteriebaseret og deltagerbaseret evaluering er interessante alternativer til de forskellige former for tilfredshedsevaluering, når fokus er på udvikling af underviserkompetencer. Formerne har hver deres styrker og svagheder, men kan begge være med til at sikre, at kvaliteten af data fra studenterevalueringer bliver højere, og at underviserne ikke føler sig dømt af ukvalificerede.