»Hvorfor gå over åen efter vand?« Erfaringer med lokal kompetenceudvikling af undervisere - Jensen, Hanne Nexø (The Danish Journal of Higher Education, 2006)
Gode erfaringer med lokalt funderet pædagogisk kompetenceudvikling er artiklens fokus. Rammen er pædagogiske temamøder, der beskrives generelt og konkretiseres ved hjælp af to eksempler. Et særtræk ved møderne er, at oplæg leveres af lokale undervisere. Formen giver deltagerne større sikkerhed, demonstrerer eksistensen af stor pædagogisk viden og ekspertise og afindividualiserer undervisningen.