Kunsten at vejlede et konstruktionsprojekt - Larsen, Ken Friis; Niss, Henning (The Danish Journal of Higher Education, 2007)
I denne artikel beskriver vi nogle af de faldgruber ved konstruktionsprojekter, vi har observeret, studerende oftest falder i. Ved at beskrive ofte forekommende problemer er det vores håb, at både vejledere og studerende bedre kan blive opmærksomme på dem og imødekomme dem.