Er en kombinationsbachelor fx HA(psyk.) et godt svar på relevante problemer i senmoderniteten? - Hermansen, Mads (The Danish Journal of Higher Education, 2007)
Samspillet mellem samfundsudvikling og universiteternes svar på udfordringer herfra udkrystalliserer sig hele tiden. På CBS har man i en række år udviklet kombinationsuddannelser mellem erhvervsøkonomi og forskellige samfundsvidenskabelige og humanistiske discipliner som svar på denne udfordring. I 2003 så HA(psyk.) dagens lys. I artiklen belyses to markante elementer i studiet: Narrativet (historiefortælling) om studiets opbygning, den studerendes dannelsesproces og virksomhedens tilblivelsesproces og gruppedannelsesprocesserne, som tager udgangspunkt i testning af stil, samarbejdsprofil og -træk.