Studerendes forventninger til vejledning på skriftlige opgaver - Lyngstrøm, Henriette (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2007)
Denne artikel handler om universitetsstuderendes forventninger til vejledning på skriftlige opgaver. Undersøgelsen er foretaget på kandidat- og magisterkonferensuddannelsen i faget Forhistorisk Arkæologi, Københavns Universitet og dens udgangspunkt var at undersøge de forventninger, studerende har til en kommende vejledning. Ideen var at udvikle den vejledning, der tilbydes i forbindelse med uddannelses tre typer skriftlige opgaver. Det kunne selvfølgelig ske alene ud fra, hvordan vejledningen praktiseres og evalueres, men på faget mente vi, at vores grundlag blev mere alsidigt, hvis de studerende gav udtryk for deres forventninger – uafhængigt af den eksisterende vejledning.