Veiledning i de videregående utdannelser - Handal, Gunnar; Lauvås, Per (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2007)
Forskningsvejledning, praksisvejledning, kollegavejledning, hvordan sikrer man kvalitet i alle disse vejledningsformer i uddannelsessystemet?, spørger forfatterne, og de argumenterer for at kvalitetsudviklinger af vejledning forudsætter italesættelse af tavs viden og løbende metakommunikation, både om vejledningens genstand og form. Og sådanne stadige forhandlinger og ekspliciteringer af gensidige forventninger og roller kræver mod af både vejledere og vejledte.