Deltagerorienteringen i undervisningen af MPA studerende – refleksioner og praksis - Nielsen, J.C. Ry (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2008)
Praksisrelation er en vigtig bestanddel af pædagogikken på Copenhagen Business School (CBS). PÅ MPA uddannelsen er vi privilegerede i denne sammenhæng, fordi vore deltagere med en gennemsnitsalder på over 40 år selv møder op med megen erfaring. Vores opgave som undervisere og designere af uddannelsen er at skabe rammerne for, at deltagernes erfaringer kan bringes i spil ud fra mottoet »fra nærhed til distance – og tilbage igen«. Forfatteren gengiver både de mere overordnede overvejelser, man har gjort sig på uddannelsen, og en række af de mere praktiske tiltag, der har været sat i værk.