Stemmekort – et didaktisk værktøj til deltagerinvolvering, feedback og faglig dialog - Hovgaard, Mads (Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, 2011)
Artiklen begrunder og eksemplificerer værktøjet stemmekort, som er et ‘student response system’, hvis formål er at stimulere studerende til en højere grad af deltagerinvolvering, omgående feedback og faglig argumentation i den del af læreprocessen, som foregår i undervisningen. Stemmekort bygger på de samme pædagogiske principper som clickers, men er et lavpraktisk værktøj, som kan anvendes alle steder, såfremt der eksisterer barrierer for at benytte clickers.