Missionens integritet – om vidnesbyrd i ord og handling. Nytestamentlige og aktuelle perspektiver - Nissen, Johannes (Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke, 2013)
Vidnesbyrd i ord og handling er et vigtigt kendetegn ved holistisk mission. Efter en redegørelse for vidnesbyrdets rolle i nyere missionsteologi peges der på missionens integritet: kirkens fællesskab som vidnesbyrd for andre, vidnesbyrd i den givne kontekst, sammenhæng mellem indhold og form, og den nødvendige sammenhæng mellem mission og kirkelig enhed.