Nådegaver for andre - Guds mission og Åndens udrustning ifølge Dietrich Bonhoeffer og Walter Hollenweger - Christensen, Nikolaj (Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke, 2014)
Denne artikel kaster lys på et hidtil overset aspekt i Dietrich Bonhoeffers værker, nemlig hans undervisning om nådegaverne, og sætter dette i relation til hans ekklesiologiske spidsformulering: “Kirken er kun kirke, når den er der for andre.” Med udgangspunkt i Bonhoeffers tanker kan den schweiziske teolog Walter Hollenweger hjælpe os med at udfolde hvad missionale nådegaver betyder i praksis: Nådegaverne er grundlæggende en funktion af og for kirkens fællesskab, givet til tjeneste for andre.