Helhed og distinktioner hos Luther og i holistisk mission - Nielsen, Andreas Østerlund (Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke, 2014)
Efter at have kritiseret dualismen i den moderne toregimentelære drøfter artiklen distinktioner og helhed i Luthers egen tænkning, bedst omtalt som en toforadistinktion. Derefter redegør artiklen for helhedssynet og nødvendige distinktioner indenfor nyere tids holistisk mission. På den baggrund opstiller artiklen et forslag til, hvordan Luthers toforadistinktion, i den aktuelle danske kontekst.