Sandheden kommer før eller senere for end dag. En historikers perspektiv på ufejlbarlighedsstriden - Witherington III, Ben (Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke, 2015)
Denne artikel er en oversættelse af et manuscript til en plenumforelæsning holdt ved Evangelical Theological Society’s 65. årlige møde den 21. november 2013 i Baltimore, Maryland, USA. Artiklen blev publiceret første gang i Journal of the Evangelical Theological Society i 2014. Den er oversat ved Birger Petterson, Ringkøbing.