Den Nye Aftale: Oversættelsen af Det Nye Testamente til nudansk - Nielsen, Kirsten (Dansk Teologisk Tidsskrift, 2008)
Det Danske Bibelselskab har som formål at sørge for, at så mange som muligt kan læse Bibelen på et sprog, de forstår. Derfor skal der regelmæssigt udarbejdes nye oversættelser til dansk, så vi ikke alene har tidssvarende oversættelser, men også tidssvarende oversættere. At oversætte fra et af de bibelske sprog til dansk er ikke nogen nem opgave. Det kræver ikke alene gode sprogkundskaber, men også øvelse og fantasi. Det er derfor godt, at Bibelselskabet har givet yngre oversættere mulighed for at prøve kræfter med Det Nye Testamente.