Karen Margrethe Pedersen. Bibliografi 1970–2024 - Gudiksen, Asgerd (Danske Talesprog, 2024)
Den 11. april 2024 fyldte dialektforskeren Karen Margrethe Pedersen 80 år. Det markerer Danske Talesprog ved at publicere hendes bibliografi. Redaktionen og øvrige kolleger vil benytte lejligheden til at sige tak for godt samarbejde og for alle de indsigtsfulde og inspirerende arbejder hun har skrevet gennem de sidste 54 år.