Et og andet om Evangelisk-christelig Psalmebog - Thomsen, Ejnar (Danske Studier, 1961)
Ejnar Thomsen om en Evangelisk-christelig Psalmebog. Nedenstående efterladte arbejde af Ejnar Thomsen er trykt efter et ikke helt fuldført manuskript til et foredrag holdt i Teologisk Forening under 2. verdenskrig. Teksten er ganske let bearbejdet ved afskriften, enkelte steder forkortet, og en efterskrift tilføjet.