Samlede anmeldelser - Bæksted, Anders; Dal, Erik; Toldberg, Helge; Jørgensen, Aage (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Anders Bæksted: Hertha Marquardt: Bibliographie der Runeninschriften nach Fundorten I; Hermann Schneider: Germanische Heldensage II Erik Dal: Hermann Schneider: Kleinere Schriften Helge Toldberg: Inger M. Boberg: Dansk folketradition Aage Jørgensen: Johan Fjord Jensen: Den ny kritik, og René Wellek: Hovedstrømninger i det tyvende århundredes kritik