Samlede anmeldelser - Hertel, Hans; Sønderholm, Erik; Børthy, Lissa; Dal, Erik; Kabell, Aage; Borup, Morten (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Hans Herlel, mag. art.: Anton Aagaard: Nogle Folkeviseproblemer Erik Sønderholm, universitetsadjunkt, Københavns Universitet: KvæSi og Dansleikir, I—I I Lissa Børthy, undervisningsassistent, Københavns Universitet: Ragnar Bjersby: Traditionsbarare på Gotland vid 1800-talets mitt Erik Dal: Deutsche Volkslieder mit ihren Melodien. V, 1 Aage Kabell, professor, dr. phil., Universitåt Miinchen: Jan de Vries: Kleinere Schriften Morlen Borup, lektor: Bertil Nolin: Den gode europén