Samlede anmeldelser - Kabell, Aage; Nielsen, Karl Martin; Kousgard Sørensen, John; Dal, Erik; Sønderholm, Erik; Holbek, Bengt (Danske Studier, 2025)
Aage Kabell, professor dr. phil. Aarhus Universitet: Andreas Heusler: Kleine Schriften I—I I Karl Martin Nielsen, amanuensis dr. phil. Københavns Universitet: Wolfgang Krause: Runen John Kousgard Sørensen, professor dr. phil. Københavns Universitet: Iver Kjær og Bengt Holbek: Ordsprog i Danmark Erik Dal, dr. phil.: Joannes i Kroki: Sandoyarbok Erik Sønderholm, amanuensis cand. mag. Københavns Universitet: Wilhelm Friese: Nordische Barock-Dichtung Bengt Holbek, mag. art. Københavns Universitet: Jouko Hautala: Finnish Folklore Research 1828-1918