Om Forholdet imellem begge Kjön: Betragtet i Bern, fra en fremmed Iagttagers Standpunkt, Marts 1825 - Baggesen, Jens (Danske Studier, 2025)
Jens Baggesen (1764-1826) Om Forholdet imellem begge Kjön (1825)