Et liniefag i kvantitetslitteratur ved Danmarks Biblioteksskole - Munch-Petersen, ﻿﻿﻿Erland (Danske Studier, 2025)
Erland Munch-Petersen om liniefag i kvantitetslitteratur ved Danmarks Biblioteksskole.