»Tings gik like that«: En dansk-amerikansk tekst og et bilingvistisk analyseperspektiv - Kjær, Iver; Baumann Larsen, M. (Danske Studier, 2025)
Iver Kjær og M. Baumann Larsen med et bilingvistisk analyseperspektiv på en dansk-amerkansk tekst.