Tragiske og komiske strukturer i Den kroniske uskyld: En genreteoretisk analyse - Musarra-Schrøder, Ulla (Danske Studier, 1975)
Ulla Musarra-Schrøder om genre i Klaus Rifbjergs Den kroniske uskyld (1958).