Den fremmede blandt de fremmede: En undersøgelse af Johannes Ewalds prosafragment »De fremmede« - Kiærbye, Elisabeth; Rehfeld, Søren (Danske Studier, 1976)
Elisabeth Kiærbye og Søren Rehfeld om Johannes Ewalds »De fremmede«.