UNGDOMSBREVE FRA HERMAN BANG TIL FASTEREN OLIVIA HASSING OG TIL FÆTTEREN JOHANNES HASSING - Frederiksen, Carl J. (Danske Studier, 1977)
Carl Johan Frederiksen om ungdomsbreve fra Herman Bang til fasteren Olivia Hassing og til fætteren Johannes Hassing.