Samlede anmeldelser - Dal, Erik; Ohlsson, Stig Ö.; Lorenzen, Jørgen; Rossel, Sven H.; Kabell, Aage; Andreasen, Uffe; Borup Jensen, Thorkild; Doctor, Jens A.; Jansen, F. J. B. (Danske Studier, 2025)
Indhold: Erik Dal, administrator, dr. phil., København: Litterære bibliografier og andre arbejder fra Danmarks Biblioteksskole Stig Orjan Ohlsson, lektor, fil. lic, Københavns Universitet: Einar Haugen: The Scandinavian Languages Jørgen Lorenzen, adjunkt, cand. mag., Hjørring: Erik Dal: Samlet og spredt om folkeviser. Danske Folkeviser og Melodier, samlede af Fr. Sneedorff-Birch. Første Pentade Sven H. Rossel, professor, University of Washington, Seattle: Otto Holzapfel: Folkevise und Volksballade. Freiburger folkloristische Forschung 6 Aage Kabell, dr. phil., Århus: Ulrich Moerke: Die Anfange der weltlichen Barocklyrik in Schleswig-Holstein (1972). Karen Unsicker: Weltliche Barock-prosa in Schleswig-Holstein (1974). Søren Terkelsen: Astree Siunge-Choer, Første Snees 1648 Uffe Andreasen, lektor, mag. art., Universitetet i Kiel: Henning Fenger: Kierkegaard-Myter og Kierkegaard-Kilder Thorkild Borup Jensen, lektor, cand. mag., Danmarks Lærerhøjskole: Jørgen Haugan: Henrik Ibsens metode. Den indre udvikling gennem Ibsens dramatik Jens Aage Doctor, lektor, cand. mag., Aarhus Universitet: Per Olsen (red.): Analyser af metoderne dansk lyrik 1-2. Jørgen Breitenstein, Mogens Brøndsted, Bo Hakon Jørgensen, Finn Hauberg Mortensen og Johan de Mylius: H. C. Andersen og hans kunst i nyt lys F. J. Billeskov Jansen, professor, dr. phil., Københavns Universitet: Paul V. Rubow: De Franske. Udgivet af Lars Peter Rømhild. Lars Peter Rømhild: Tradition og fantasi. Kritikhistoriske sonderinger i Paul V. Rubows forfatterskab