Samlede anmeldelser - Kastholm Hansen, Claes; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Conrad, Flemming; Gjesing, Knud B.; Gleerup, Jørgen; Albertsen, Leif L.; Baumann Larsen, Mogens; Løj, Mogens; Olsen, Thorkil D. (Danske Studier, 2025)
Indhold: Claes Kastholm Hansen, kandidatstipendiat, cand. phil., Københavns Universitet: Niels Barfoed: Don Juan Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Thorkild Damsgaard Olsen, Niels Lund, Iørn Piø, Anne E. Jensen og Kr. Peder Moesgaard: Bibliografisk supplement til Oluf Friis Den danske Litteraturs Historie Bind I Flemming Conrad, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Ideologihistorie I-IV. Red.: Aage Henriksen, Peter Olivarius, Erik A. Nielsen og Knud Wentzel Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Dieter Lohmeier: Arte et Marte. Studien zur Adelskultur des Barochzeitalters in Schweden, Danemark und Schleswig-Holstein Knud Bjarne Gjesing, kandidatstipendiat, cand. mag., Odense Universitet: Jens Aage Doctor: Herrens billeder. Borgerlig digtning I. Aage Lærke: Utopi og dannelse. Borgerlig digtning II Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Bernd Henningsen: Die Politik des Einzelnen. Studien zur Genese der skandinavischen Ziviltheologie. Ludvig Holberg, Søren Kierkegaard, N. F. S. Grundtvig Jørgen Gleerup, adjunkt, cand. mag., Odense Universitet: Jens Kr. Andersen: Feudalistisk fantasteri og liberalistisk virkelighed. En historisk analyse af H. E. Schacks Phantasterne Leif Ludwig Albertsen, professor, Aarhus Universitet: Alken Bruns: Ubersetzung als Rezeption. Deutsche Ubersetzer skandinavischer Litteratur von 1860 bis 1900 Mogens Baumann Larsen, professor, Ålborg Universitetscenter: Dansk rigssprog, en beskrivelse fra 1700-tallet, Gl. kgl. Saml. 789 fol. ved Caroline C. Henriksen Mogens Løj, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Jørgen Fafner: Retorik. Klassisk og moderne Thorkil Damsgaard Olsen, lektor, cand. mag., Københavns Universitet: Knytlinge Saga. Oversat af Jens Peter Ægidius med indl. og noter ved Hans Bekker Nielsen og Ole Vidding