K.E. Løgstrups sprogsyn Religiøs tydning: Supplement til sprogfilosofi og sprogteori? - Hansen, Erik (Danske Studier, 2025)
Et af formålene med denne artikel er at vise at K. E. Løgstrups synspunkter på sproget har noget at sige sprogvidenskaben.