Libido og samfund - en analyse af Albert Dams »Ejendom. Skilderi fra romerrigets storhedstid«. - Elbrønd-Bek, Bo (Danske Studier, 1984)
Bo Elbrønd-Beks analyse af Albert Dams »Ejendom. Skilderi fra romerrigets storhedstid«.