Samlede anmeldelser - Nielsen, Karl M.; Brøndsted, Mogens; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Mortensen, Finn H. (Danske Studier, 2025)
Indhold: Karl Martin Nielsen, professor, dr.phil., København: Ulrich Hunger: Die Runenkunde im Dritten Reich. Ein Beitrag zur Wissenschafts- und Ideologiegeschichte des Nationalsozialismus Mogens Brøndsted, professor, dr.phil., Odense Universitet: Iørn Piø: Nye veje til Folkevisen Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Erik A. Nielsen: Holbergs komik Finn Hauberg Mortensen, lektor, lic.phil., Odense Universitet: Frans Gregersen og Simo Køppe: Videnskab og lidenskab