Slægten og familierne, 'den dumme Phantasie' og døden -: »Den lille Idas Blomster« i biedermeierkulturen - Mortensen, Finn H. (Danske Studier, 2025)
Finn Hauberg Mortensen om »Den lille Idas Blomster« i biedermeierkulturen.