Tabte folkeviseoptegnelser fra det 16. århundrede.: Et bidrag til folkevisens ældste skriftlige overleveringshistorie. - Thuesen, Karen (Danske Studier, 1986)
Karen Thuesen om tabte folkeviseoptegnelser fra det 16. århundrede.