Samlede anmeldelser - Andersen, Jens Kr.; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Billeskov Jansen, F. J.; Rømhild, Lars; Pedersen, Viggo H. (Danske Studier, 1988)
Indhold: Jens Kr. Andersen, lektor, mag.art. et lic.phil., Københavns Universitet: Sigrid Peters: Ludvig Holbergs Menippeische Satire. Das 'iter subterraneum' und seine Beziehungen zur antiken Literatur Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, dr.phil., København Universitet: Kristian Hvidt: Edvard Brandes. Portræt af en radikal blæksprutte F.J. Billeskov Jansen, professor, dr.phil: Vilh. Andersen: Om at skrive den danske ånds historie , udgivet af Per Dahl Lars Rømhild, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Bernhard Glienke: Fatale Pråzedenz - Karen Blixens Mythologie Flemming Lundgreen-Nielsen, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Pil Dahlerup: Liv og lyst. Artikler og essays Viggo Hjørnager Pedersen, lektor, cand.mag., Københavns Universitet: The DANLEX-GROUP: Descriptive Tools for Pro- cessing of Dictionary Data