Forskningsoversigt: Hovedtendenser i den nyere forskning inden for nordisk mytologi - Schjødt, Jens Peter (Danske Studier, 1988)
Jens Peter Schjødt om hovedtendenser i den nyere forskning inden for nordisk mytologi.