Om kilderne til B. S. Ingemanns Valdemar Seier - Akhøj Nielsen, Marita (Danske Studier, 1988)
Under arbejdet med efterskriften og noterne til en udgave af B. S. Ingemanns Valdemar Seier i Det danske Sprog- og Litteraturselskabs klassikerserie blev jeg opmærksom på, at de foreliggende fremstillinger af kildeforholdene var utilstrækkelige eller misvisende. Dette motiverede en egentlig undersøgelse af disse forhold, hvis resultater her skal meddeles.