Begyndelsens fortsættelse - eller: Protestens udspring: Thorkild Bjørnvigs økologiske engagement - Möller-Christensen, Ivy Y. (Danske Studier, 1989)
lvy York Moller-Christensen om Thorkild Bjørnvigs økologiske engagement.