Samlede anmeldelser - Rømhild, Lars Peter; Dal, Erik; Skjerk, Jørgen; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Holmberg, Bente (Danske Studier, 2025)
Indhold: Lars Peter Rømhild, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Bengt Holbek: Interpretation of Fairy Tales. Danish Folklore in a European Perspektive. Danske trylleeventyr. Udvalgte af Bengt Holbek. Bearbejdet af Lisbeth Jensen. Bengt Holbek: Tolkning af trylleeventyr Erik Dal, administrator, dr.phil., Det danske Sprog- og Litteraturselskab: De vilde Svaner og andre Folkeeventyr. Sidestykker til syv af H. C. Andersens eventyr. Udgivet og kommenteret af Else Marie Kofod Jørgen Skjerk, København: H. C. Andersen: Erindringer. Noter: Jørn Ørum Hansen. Forord og efterskrift: Jens Jørgensen Lars Peter Rømhild, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Georg Nørregård: Karl Gjellerup - en biografi Flemming Lundgreen-Nielsen, docent, dr.phil., Københavns Universitet: Christian Hennig, Jens Heese, Kirsten Kopiske: Rezeption skandinavischer Literatur in den deutschsprachigen Landern 1915 bis 1980, Quellenbibliographie, I-II (Skandinavistische Studien, Band 19/I-II) Bente Holmberg, ordbogsredaktør, mag.art., Det danske Sprog- og Litteraturselskab: Holberg-Ordbog. Ordbog over Ludvig Holbergs sprog. Redigeret af Aage Hansen, Sv. Eegholm-Petersen, under medvirken af Christopher Maaløe