Hvorfor blev Jacob Paludan essayist? En rundtur til kunstnere og skrivende personligheder i Jacob Paludans forfatterskab i tiden 1921-1933 - Normann, Marie (Danske Studier, 1990)
Marie Normann om kunstnere og skrivende personligheder i Jacob Paludans forfatterskab i tiden 1921-1933.