Klassikerimitation og danmarkshistorie i den tidlige enevælde. Om Vitus Berings Florus Danicus - Skovgaard-Petersen, Karen (Danske Studier, 2025)
Karen Skovgaard-Petersen om Vitus Berings Florus Danicus.