En detalje i Den hellige Jomfrus anatomi: Om udtrykket mirra thorn i en gammeldansk Mariavise - Frederiksen, Britta O. (Danske Studier, 2025)
Britta Olrik Frederiksen om udtrykket mirra thorn i en gammeldansk Mariavise.