Det begyndte som leg: William Heinesens og Jørgen-Frantz Jacobsens brevveksling - Flohr Sørensen, Hanne (Danske Studier, 1992)
Hanne Flohr Sørensen om brevveksling mellem William Heinesen og Jørgen-Frantz Jacobsen.