Bemærkninger vedrørende Jens Hougaard: Ludvig Holberg. The Play wright and his Age up to 1730. Translated by Jean and Tom Lundskær-Nielsen - Leisner-Jensen, Mogens (Danske Studier, 2025)
Mogens Leisner-Jensen om Jens Hougaards bog Bemærkninger vedrørende Jens Hougaard: Ludvig Holberg. The Play wright and his Age up to 1730 (1994)