Hvorledes dyden bliver mangfoldig: Om en leksikalsk mærkværdighed i Ghemen-teksten af Lucidarius - Olrik Frederiksen, Britta (Danske Studier, 2025)
Britta Olrik Frederiksen om en leksiklask mærkværdighed i Ghemen-teksten af Lucidarius.