Tekstkritisk konservatisme, belyst ved eksempler fra Søren Kierkegaards Enten - Eller - Kondrup, Johnny (Danske Studier, 2025)
Johnny Kondrup om tekstkritisk konservatisme, belyst ved eksempler fra Søren Kierkegaards Enten - Eller.