Om Thomas Bartholins redaktionelle principper for udgivelsen af sin korrespondance - Bruun, Niels W. (Danske Studier, 2025)
Niels W. Bruun om Thomas Bartholins redaktionelle principper for udgivelsen af sin korrespondance.