Samlede anmeldelser - Andersson, Henrik; Rossel, Sven Hakon; Rømhild, Lars Peter; Wentzel, Knud; Jarvad, Pia; Trap-Jensen, Lars (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Henrik Anderssson, ledende redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Saxos Danmarkshistorie i nyoversættelse ved Peter Zeeberg bd. 1-2 Sven Hakon Rossel, professor, cand.mag., Wien: Svøbt i mår. Dansk folkevisekultur 1550-1700. Red. Flemming Lundgreen-Nielsen og Hanne Ruus. Bind 1: Adelskultur og visebøger 204 Lars Peter Rømhild, fhv. lektor, mag.art.: Niels Stengaard: Breve fra Jacob Paludan til Thorvald Petersen. Jens Branner: Opbrud. Historien om en far og en søn Knud Wentzel, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Således skriver jeg Aron. Samlede fortællinger & illustra- tioner af Aron fra Kangeq. I-11. Udgivet af Kirsten Thisted Pia Jarvad, seniorforsker, mag.art., Dansk Sprognævn: Ahaoplevelser og Nye Ord. En replik til anmeldelsen af Ordbog over nye ord i dansk 1955-1998 Lars Trap-Jensen, ordbogsredaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Duplik